Træningstøj fra Moonchild

Nyt brand: Moonchild

 Et nyt brand vi har fået i butikken, er det danske brand Moonchild Yogawear, som specialiserer sig i at designe og producere yoga-og træningstøj til kvinder. Moonchild går meget i bæredygtighed, hvilket blandt andet kommer til udtryk af deres valg af materialer, hvor f.eks. brugte plastikflasker bliver implementeret i deres ”Lunar leggings” Derudover er størstedelen af deres produkter GOT-certificeret, hvilket gør at du med god samvittighed kan trække i dit nye træningstøj ;)

 Om deres produkterne:

 Hos reakt har vi leggings, toppe, sportbh´er og yogamåtter i naturgummi. Nogle er de forskellige styles kommer som sæt, men man kan selvfølgelig altid mixe og matche, som har lyst til. Man kan f.eks. køre et sæt hvor man både bruger ”Seamless Crop top” sammen med ”Seamless leggings”. Hvis ikke du er klar over hvad ”Seamless” dækker over, er det faktisk noget mange kvinder rigtig godt kan lide idet der er meget mere stræk i sammenlignet med andre leggings. Derudover har vi også Moonchilds ”Basic Tee” er en vores bestseller idet t-shirten bl.a. er produceret i modal, som er super blødt af have på, og nemt at ånde i, når man dyrker sport eller går derhjemme. De forskellige styles fra Moonchild kan også fås i forskellige farver, og alle produkterne kan findes under brandet: Moonchild på vores hjemmeside.

Mere end kun træningstøj:

 Moonchild laver selvfølgelig træningstøj, men man kan også sagtens bruge deres tøj til hverdag. Man kan f.eks. style deres leggings med en top og oversized blazer, eller med en sweatshirt og jakke til. Personligt synes jeg også at et par chunky boots er supper cool sammen med et par træningstights. Derudover kan deres ”Draped Tank Top” også sagtens styles til et par jeans, eller dresses up med et par habitbukser og en blazer.

 Håber at i blev klogere på Moonchild, deres produkter og hvordan du kan style dem! 

 

//Kamma,reakt