Reakts produkter

I reakt har vi samlet det udvalg at mærker, vi synes der passede ind i det koncept, vi ønsker at vi vise. Vi har nøje udvalgt hvert mærke, og sørget for at brands der specialiserer sig indenfor forskellige kategorier. Vi nu gennemgå  de forskellige mærker, herunder vil vi komme ind på hvad de især er gode til, hvad deres brand står for, og hvad du kan forvente af dem.


Brands/produkter på herresiden 


Lad os starte på herresiden. I og med vi har erfaringer fra vores tidligere butik Stay Fashion, ved vi hvilke brands der fungere for os. Eksempelvis har vi haft rigtig gode erfaringer med Resteröds, som især er gode på deres bambusserie, der passer rigtig godt på det klimavenlige aftryk, vi ønsker at repræsentere. Bambusserien indeholder F.eks åndbare t shirts og underbukser, som vi har haft rigtig gode erfaringer med. Samtidig producerer de fleecetrøjer af høj kvalitet, som fungerer året rundt i det danske vejr. 


Et andet mærke vi har succes med på herresiden er Han Kjøbenhavn. Det populære brand er kendt for deres til skæve til gang til Fashion, så man kan nemt finde styles i deres kollektioner, der skiller sig ud. Derudover er de stadig dygtige til at lave lækre t-shirts og hoodies med print i velkendt dansk kvalitet. 


Det er ikke det eneste danske mærke vi kommer til at få på herreside. No Nationality 07 eller bedre kendt som NNO7 er et dansk brand, der er utrolig stærke på det tidsløse design. Du kan forvente at se nogle lækre overskjorter og pants fra dem.


Et andet brand der faktisk kun fokuserer på pants er Plain. Plain laver de lækreste pants med masser af stræk, god pasform og i forskellige farver og mønstre. Her kan du være sikker på at købe et par pants der holder i lang tid, hvis du passer på dem. 


GABBA fokuserer ligesom Plain kun på en ting, nemlig jeans. Hvis du elsker stræk i pants, er vi sikker på at du vil elske stræk i jeans. Fra GABBA har vi indkøbt forskellige modeller både brede og smalle, og i lyse og mørke vaske, så der skulle gerne være lidt for enhver smag.


Et andet brand vi også har på jeans-kategorien er Woodbird . De er især kendt for deres jeans, og især deres model kaldet “Doc” er en favorit blandt mange kunder. Ikke nok med at de er gode på jeans, laver de også t-shirts, hoodies, skjorter m.m. Woodbird er et brand hvor høj kvalitet går hånd i hånd med en håndgribeligt prisleje, hvor de fleste kan være med.


Revolution har også et brand der kvalitetsvarer til en fair pris. Revolution er især kendt for deres lækre overtøj, hvor de har fokus på detaljer og høj funktionalitet. Der tænkt meget på farverne, så de forskellige styles hænger perfekt sammen.


Et brand der bestemt også er gode til farver er selvfølgelig Colorful Standard, som laver t-shirts, sweatshirts, sweatpants og shorts i farver fra hele paletten. Alle styles er produceret af 100 % økologisk bombuld. Alle styles er unisex, så her skal damerne ikke snydes.


Sidst men ikke mindst har vi Garment Project, som står for sko på  vores herreside. De er især kendt for deres causal sneakers, der både egner sig til hverdag og til mere formel brug. De forskellige sneakers er laver af læder eller ruskind, hvilket gør den holdbare.


Brands/produkter på damesiden


Trends hos pigerne kommer lidt hurtige end på herresiden, derfor synes vi at det har været vigtigt for os at få brands ind, der reagerer hurtigt på nye trends. Her er Modström super dygtige. Modström laver alt fra bluser og basic til bukser og overtøj. Især deres overtøj er de kendt for, hvor de har fingret på pulsen, i forhold til hvad der lige rør sig i modebilledet. Blazersæt er også en af deres kendetegn.


Et andet brand der også reagerer hurtigt på trends er Noella, som laver tidløse styles til en god pris. De laver feminine styles, hvor kjoler, bluser, og veste spiller en essentielt rolle. Noella er især kendt for deres strikvest, der kan styles til det meste.


Gestuz er også et mærke der er gode til at lave feminine styles med et touch af en rå stil til både hverdag og fest. De er super dygtige til at lave stilrene kjoler, men detaljer, der gør at pasformen er lige som den skal være. Mærket er dansk, og det kan også mærkes på kvaliteten.


Et andet dansk mærke er Blanche. De fokuserer især på at lave bæredygtige styles, så du kan bære dit outfit med god samvittighed. Udover bæredygtigheden har Blanche en nytænkende indgangsvinkel, som gør deres design anerledes. De er især kendt for deres logo-t-shirt.


På overtøj har vi Selfhood, som også er et dansk etableret brand, der hovedsageligt specialiserer sig indenfor overtøj. Selfhood har nørdet i de mindste detaljer både rent designmæssigt og teknologien bag, så du kan forholde dig tør i det danske vejr. Vi kommer blandt andet til at se nogle lækre dunjakker derfra.


Udover tøj kommer Jane Kønig til at stå for vores smykkeudvalg. Jane Kønig er super populær indenfor smykkebranchen og er tit et navn du ser på ønskelisten. De laver både øreringe, armbånd, halskæder, ringe m.m. De er eksempelvis meget kendt for deres “v-ring”.


For at supplere tøjet og smykkerne, har vi valgt at køre et brand som Hype the Detail indover. De laver strømper og leggings, som er med til at give det sidste touch til outfittet. Her kan du forvente er par leggings, der ikke bare går i stykker efter første gang du bruger dem.


Livsstils brand/produkter:


For at skabe den ønskede stemning får vi lov at vise jer B&O i butikken. B&O kombinerer ny teknologi med design. Vi er så heldige at kunne præsentere deres Beo Sound og Beo Play serie butikken. 


Derudover har vi valgt et andet livstilsbrand som Badeanstalten, for at skabe endnu en dimension til butikken. Badeanstalten leverer både sæber, cremer, olier m.m. De går i sær meget op i dufte, samtidig med at de har sans for detaljer på deres fine emballage.