Hooded Puffer Jacket i Army
Efteråret er godt i gang og det vil sige at man måske skal ud og anskaffe sig en ny overgangs/vinterjakke. Vi får naturligvis både jakker til herre og damer her i september måned.
Jakker til kvinderne: Til kvinderne har vi fået jakkebrandet: Selfhood på. Du kender måske ikke selfhood, men det er et dansk brand, som specialiserer sig i at designe og producere overtøj, hvor du kan forvente høj kvalitet. Selfhood har nørdet i de små detaljer både i forhold til design, men også i forhold til teknologien idet at alle jakkerne er vind- og vandtætte. I den kollektion vi har købt, vil der både komme lange og korte dunjakker. Der vil bland andet også komme tyndere jakker. De forskellige jakker kommer i det mest neutrale farver, så de kan sammensættes til alle outfits.
Jakker til herrerne:
På jakkedelen hos herrerne har vi indkøbt jakker fra brandet bl.a Revolution, der er kendt for deres holdbare jakker med et stilfuldt udtryk. Jakkerne kommer både med og uden hætte, og i forskellige nuancer og farver, som de fleste kan være med på. Revolution er samtidig et dansk brand, der har øje for detaljer, og sans for at skabe tidløse styles, som du kan bruge år efter år uden at den vil gå af mode. Det er ikke kun fra Revolution at vi kommer til at modtage jakker, Woodbird kommer nemlig også med en sending overtøj til herrerne. Deres jakker er klassiske, moderne og i god kvalitet. De vil blandt andet komme med korte og lang jakker, som er i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Vi glæder os til at vise jer alle jakker til både herre og dame🤩